Jeg søker businesspartner

Det er tid for en endring for meg i Bakklandet Blomster og for Bakklandet Blomster som bedrift, og jeg håper rette personen, personene eller firma ser hitover.

Jeg, Julie, har vært ute av spill siden januar i år, og mye av grunnen til at jeg ikke er tilbake enda er fordi jeg ikke helt vet hvordan jeg skal komme tilbake uten å gå i samme fella. 


Det er er her det blir interessant. 


For å opprettholde vekst og lønnsomhet trenger jeg å la noen andre ta føreresetet. Jeg er god på det kreative, men dit vi har kommet nå innehar jeg langt i fra den kompetansen vi trenger når det kommer til drift. Jeg har fått Bakklandet Blomster til et sted å være stolt av, men jeg innser i stor grad mine tilkortkommenheter når det gjelder økonomi, personal og generell drift. Mine styrker er konsept, kreativitet, bygge merkevare og kommunikasjon, ikke det administrative, økonomi og drift. 


Jeg har forsøkt tidligere å samarbeide med andre, og med de beste folka også, men jeg var ikke moden nok enda, og forskjellen nå og da er at jeg endelig er klar til å gi slipp og å slippe inn. Det måtte bare ta noen år, men etter å ha vært utenfor den daglige driften siden januar, vet jeg at jeg fint kan slippe andre til. 


Hvordan finner man en partner da? Man skriver en kontaktannonse: 


Du er enten en stille partner, du kan være en investor, et firma, flere personer eller en aktiv partner som er en del av den daglige driften. Mitt eneste krav er en relevant erfaring fra drift, økonomi og personal. Og da snakker jeg ikke om at du er en person som synes det er gøy med orden og systemer, jeg snakker om resultater å vise til. Kanskje er du fra samme bransje, fra restaurantbransjen eller det kan være noe helt annet. Det viktigste her er at du har evnen til å komme inn i en bedrift, analysere og se hva vi skal gjøre annerledes, kunne være med å endre kulturer innad i bedriften, ta oss med på nye veier. Vi skal bli mer profesjonelle. Du kan se ut i fra tall hva vi gjør bra, og hvor vi kan gjøre det bedre. Det jeg ikke trenger er en passiv partner som ønsker møtevirksomhet en gang i uken eller måneden og forventer at jeg gjør jobben. Den jobben har jeg allerede gjort i seks år, jeg vet hva jeg kan og hva jeg bør la andre ta seg av. Men detaljene finner vi ut sammen! 

Jeg er i dag aleneeier av aksjene til Bakklandet Blomster Lade, men de prosentene er ikke viktige for meg å være alene om. Jeg tenker, prater, drømmer og praktiserer Bakklandet Blomster 24 timer i døgnet, og trenger noen å dele det samme engasjementet med, men med en annen tilnærming enn hva jeg har, og med en kunnskap som utfyller min. Hvor vi kan fortsette eventyret som akkurat har begynt, som partnere og kollegaer.


For spørsmål eller for å få hjulene til å rulle, ta kontakt med meg på julichoholding@gmail.com eller ring meg på 483 52 238


Jeg og Bakklandet Blomster er endelig klar, er du? 

Takk for din henvendelse

  • Quail